A A A K K K

Дмитро Сенниченко взяв участь у робочій зустрічі онлайн з членами Комітету Верховної ради України з питань економічного розвитку

Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко та його заступники взяли участь у робочій зустрічі онлайн з народними депутатами України, які входять до Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, під час якої представив результати роботи Фонду за перше півріччя 2020 року та плани на наступний період 2020-2021 роки.

Під час заходу Голова Фонду держмайна акцентував увагу на важливості злагодженої та конструктивної співпраці для досягнення спільного результату, яким має стати зростання рівня економічного розвитку України.

Тому особливу увагу під час зустрічі приділили обговоренню теми великої приватизації – об’єктів, вартість яких складає від 250 млн грн.

«Для успішного старту великої приватизації Фонд державного майна має спершу дочекатися зняття законодавчої заборони на проведення аукціонів об’єктів великої приватизації. Ці правки мають бути якнайшвидше усунені, оскільки велика приватизація є одним із драйверів розвитку економіки. Не лише через одномоментні находження до бюджету, а й через сталі інвестиції та створення нових робочих місць»,– наголосив Дмитро Сенниченко.

Також учасники обговорили розроблений Фондом держмайна законопроєкт, який покращує та спрощує процеси для всіх його учасників, а також забезпечує захист інтересів держави та інвесторів.