A A A K K K

Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко обговорив питання співпраці з представниками донорських організацій

   23 жовтня 2020 року у Фонді державного майна України за підтримки Проєкту USAID з питань економічного розвитку, управління та зростання підприємництва (EDGE) було підготовлено та проведено робочу зустріч Голови Фонду державного майна України Дмитра Сенниченка з представниками донорських організацій.
   В зустрічі також взяла участь вся команда керівників Фонду: перший заступник Голови Фонду Леонід Антонєнко та заступники Голови Юлія Бєлова, Денис Кудін, Тарас Єлейко, Костянтин Кошеленко, Сергій Єгоров.
Представники Фонду розповіли про результати роботи нової команди, яких вдалося досягти завдяки впровадженню комплексних змін по всіх напрямах діяльності.
   Голова Фонду окремо відзначив важливість підтримки та подякував за ту допомогу, яку надають донорські організації для трансформацій, які Фонд здійснює у сфері приватизації, оренди та оцінки, цифровізації державних послуг, що спрощує життя українцям та економить державні кошти.
   За його словами ця підтримка особливо потрібна в умовах відсутності достатнього бюджетного фінансування діяльності Фонду держмайна у зв’язку з коронакризою.
«Ми й надалі продовжуватимемо спільну роботу, яка приносить вдячні плоди. Ми напрацюємо новий формат співпраці в рамках робочих зустрічей, щоб спростити комунікацію стосовно ініціатив, які потребують донорської допомоги. Попереду – багато справ. З такою підтримкою, упевнений, вони нам по плечу», – заявив Дмитро Сенниченко.