A A A K K K

Фонд держмайна оголосив аукціони з оренди 4 приміщень в Міжнародному аеропорту «Бориспіль»


Фонд державного майна України оголосив про проведення аукціонів з оренди чотирьох приміщень на території пасажирського терміналу “D” Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

На орендний аукціон виставлено 4 лоти:

  • приміщення на 3 поверсі терміналу площею 225 кв.м. Стартова ціна оренди - 115159,50 грн. Посилання на аукціон -  https://bit.ly/3mcssgF.


 

  • приміщення на 3 поверсі терміналу площею 30 кв.м. Стартова ціна оренди - 15354,60 грн. Посилання на аукціон -  https://bit.ly/2TgvHaj.


 

  • приміщення на 1 поверсі терміналу площею 63 кв.м. Стартова ціна оренди - 32244,66 грн.  Посилання на аукціон - https://bit.ly/3mccfbo


 

  • приміщення на 1 поверсі терміналу площею 30 кв.м. Стартова ціна оренди - 15354,60 грн. Посиланням на аукціон -  https://bit.ly/2Hp8qQT.


 

  Єдині та прозорі правила проведення торгів в електронній торговельній системі “Prozorro.Продажі” дають унікальну можливість переможцям аукціонів на 5 років отримати комерційні площі для ведення бізнесу в найбільшому аеропорту України.

  Приміщення в задовільному стані, електрифіковані. Всі необхідні комунальні послуги надаються безпосередньо аеропортом.

  Об’єкти на території аеропорту «Бориспіль» знаходяться у безпосередній близькості до розгалуженої логістичної системи - крім основного аеропорту країни, поруч з аеропортом пролягає траса М-03 Київ-Харків. Відстань до Києва становить 37 км.

  Орендарі матимуть право передавати орендовані площі або їхні окремі частини в суборенду, тобто третім особам. Згідно з новим орендним законодавством, орендар має право залишати різницю між орендною та суборендною платою собі.

  Звертаємо увагу, що за умовами оренди цих об’єктів, для орендарів передбачені обмеження їхнього цільового використання. Так, на орендованих площах не допускається розміщення офісів громадських об’єднань, благодійних організацій, офісних приміщень, коворкінгів, об’єктів поштового зв’язку, редакції ЗМІ, видавництв, ломбардів, відділення банків, а також проведення виставок.

  Фонд держмайна запрошує до участі в аукціонах всіх, кого цікавлять можливості для бізнесу в найбільшому аеропорту країни з пасажиропотоком у понад 10 млн осіб щорічно.

  Детальна інформація про об’єкт, терміни прийому заявок та дати проведення торгів за посиланнями на аукціони.