A A A K K K

Дмитро Сенниченко: наша місія – це відновлення довіри суспільства та інвесторів до Фонду держмайна та процесу приватизації

4 листопада 2020 року Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко взяв участь у конференції «Приватизаційний процес в Україні: юридичне та економічне підґрунтя для придбання державних компаній» за участі представників бізнесу та інвесторів.

Голова Фонду держмайна поінформував представників нідерландського бізнесу про особливості малої та великої приватизації в Україні та розповів про успіхи приватизаційного процесу, які підкріплені успішними кейсами господарювання приватних інвесторів на об’єктах екс-державної власності. 

Він також розповів про роботу Investor Relations Office, який функціонує при Фонді держмайна для полегшення комунікації з усіма потенційними інвесторами. 

«З понад 150 інвесторів, які звернулися до Investor Relations Office, третина – іноземні інвестори з 28 країн. Ми раді, що українські активи генерують таку велику зацікавленість закордонного бізнесу, вітаємо плани інвестувати в Україну, і гарантуємо підтримку та забезпечення рівних умов для всіх без винятку інвесторів – чи то внутрішніх, чи то іноземних», – заявив Дмитро Сенниченко.

Захід з представниками нідерландського бізнесу та потенційними інвесторами був організований OpenDoorUkraine.NL та Торгово-промисловою палатою України, за підтримки посольства України в Нідерландах та юридичної фірми Arzinger.