A A A K K K

Костянтин Кошеленко провів онлайн зустріч з представниками бізнесу Одещини

Інвестиційне меню для Півдня України презентували представникам бізнес-середовища Одещини співробітники Фонду держмайна під час онлайн зустрічі під головуванням заступника Голови Фонду державного майна України Костянтина Кошеленка. 

Захід був присвячений ознайомленню представників бізнесу з вигідними інвестиційними пропозиціями, які Фонд державного майна готує в сферах оренди та приватизації.

Костянтин Кошеленко акцентував увагу на тому, що метою прозорої приватизації та оренди є не лише отримання разових надходжень до бюджету від продажу активів, а досягнення кумулятивного ефекту від залучення інвестицій в економіку України.

«Ми налагоджуємо співпрацю з місцевими бізнес-асоціаціями та бізнес-осередками по всій Україні, щоби донести інформацію про інвестиційні пакети, які ми готуємо для кожного регіону України», – заявив заступник Голови Фонду держмайна Костянтин Кошеленко.

Він також ознайомив потенційних інвесторів з основними параметрами нового законопроєкту, розробленого Фондом, який передбачає спрощення приватизаційних процедур і захищає інтереси держави та інвесторів через внесення змін до 27 чинних законів та двох кодексів. 

Виконуючий обов’язки начальника Регіонального відділення по Одеській та Миколаївській Олександр Базік областях презентував присутнім об’єкти з інвестиційного меню, які будуть виставлені на прозорі приватизаційні аукціони вже найближчим часом.

Представники бізнесу активно включилися в обговорення, зокрема, щодо деталізації інформації як по об’єктах приватизації, так і по питаннях оренди за новими прозорими правилами.