A A A K K K

Ціна оренди приміщення на території терміналу D аеропорту «Бориспіль» за результатами онлайн аукціону зросла у понад 16 разів

10 листопада відбувся онлайн аукціон з передачі в оренду приміщення площею 30 кв.м на першому поверсі пасажирського терміналу D Міжнародного аеропорту «Бориспіль». 

Стартова ціна оренди, за якою об’єкт був виставлений на аукціон, становила 15 356  грн. У результаті конкурентних онлайн торгів, в яких взяли участь 6 учасників, ціна лоту зросла у понад 16 разів – до 250 000 грн. 

За умовами оренди, переможець аукціону отримує дане приміщення в оренду строком на 5 років з можливістю здати його в суборенду третім особам. 

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону. 

Договір оренди з переможцем аукціону буде укладений у разі сплати ним протягом вказаного терміну наступних платежів: 

  • авансу у розмірі орендної плати за 2 місяці (включаючи ПДВ); 

  • забезпечувального депозиту у розмірі орендної плати за 2 місяці (без ПДВ). 

Сумарно це 1 млн 100 тис. грн. 

Якщо переможець не здійснить ці платежі, право оренди приміщення перейде до іншого учасника торгів з наступною за величиною ціновою пропозицією, яка становить 141 000 грн.