A A A K K K

Дмитро Сенниченко взяв участь у конференції на тему залучення інвестицій та підвищення ефективності управління державними ресурсами

26 листопада 2020 року Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко взяв участь у конференції «Як стимулювати інвестиції в економіці та підвищити ефективність управління державними ресурсами».

Під час виступу Голова Фонду розповів про досягнення у сфері приватизації за прозорими правилами та поділився планами на майбутнє.

Так, за його словами, на сьогодні інвестиційне меню малої приватизації містить 840 об’єктів, інформація про кожен з яких зібрана та розміщена у відкритому доступі на сайті privatization.gov.ua, який працює за принципом зручного інтернет-магазину.

«Державні підприємства – це величезний інвестиційний потенціал України. Він може принести не тільки інвестиції у вигляді надходжень від приватизації, чи у розвиток приватизованого підприємства.  Розвиток нестратегічної державної власності у приватних руках може забезпечити і поштовх до загального економічного зростання, і цілу нову корпоративну культуру, в центрі якої – ефективне управління активами», – заявив Дмитро Сенниченко.