A A A K K K

Фонд держмайна продовжує налагодження співпраці з іноземними потенційними інвесторами

3 грудня 2020 року заступник Голови Фонду державного майна України Тарас Єлейко взяв участь в онлайн бізнес-конференції «Нові перспективи співробітництва: Україна-Греція».

Під час виступу заступник Голови Фонду поінформував учасників про величезний потенціал для інвестицій в українську економіку через приватизацію об’єктів державної власності та ознайомив з інвестиційним меню приватизації.

«На сьогодні інвестиційне меню приватизації складається з приблизно 1000 об’єктів державної власності, і завдяки впровадженим Фондом держмайна змінам у приватизаційному процесі, кожен бажаючий може ознайомитися з інформацією про ці об’єкти та взяти участь в онлайн аукціонах», – заявив Тарас Єлейко, та додав, що Фонд державного майна гарантує єдині правила для всіх учасників аукціонів.

Захід був організований Торгово-промисловою палатою України у співпраці з Посольством України в Грецькій Республіці, Торговою палатою Афін та іншими партнерськими організаціями.

 Участь в ньому також взяли українські та грецькі дипломатичні установи, профільні міністерства, керівництво ТПП обох країн, а також представники бізнесу України та Греції.