A A A K K K

У Фонді держмайна провели круглий стіл з обговорення проєкту Антикорупційної програми Фонду на 2020-2023 роки

10 грудня 2020 року за участі заступника Голови Фонду державного майна України Тараса Єлейка відбулось засідання Круглого столу присвяченого обговоренню Антикорупційної програми Фонду на 2020-2023 роки.

У засіданні взяли участь представники всіх самостійних структурних підрозділів Фонду держмайна, а також представники громадськості та засобів масової інформації, а саме: Transparency International Ukraine, StateWatch, ГО «Антикорупційний штаб» та Bihus.Info.

Під час заходу представники Фонду представили перелік заходів з упередження можливих корупційних ризиків за напрямами роботи підрозділів.

За словами Тараса Єлейка, Фонд державного майна повинен займати проактивну позицію для недопущення корупційних проявів, а для цього потрібно продовжити впроваджувати принципи прозорості та відкритості по всіх напрямах своєї роботи.

«Ми мінімізуємо корупційні ризики через впровадження найкращих світових практик для прозорості процесів та розкриття інформації про об'єкти приватизації. Для цього Фондом впроваджені відповідні зміни у процесі приватизації державних активів», – заявив заступник Голови Фонду держмайна Тарас Єлейко.