A A A K K K

Напередодні Різдва Фонд державного майна України отримав від Пласту Вифлеємський вогонь

24 грудня Фонд державного майна України в особі заступників Голови Фонду Тараса Єлейка та Юлії Бєлової отримали Вифлеємський вогонь миру від найбільшої та найстаршої молодіжної організації України «Пласт».

«Вифлеємський вогонь миру» – це міжнародна скаутська акція, метою якої є поширення символічного вогню з Вифлеєму напередодні Різдва. З 1986 року Австрійська телерадіокомпанія разом з австрійськими скаутами щороку привозять у Віденський кафедральний собор вогонь і після урочистостей його передають у різноманітні скаутські осередки. 

Завдяки українській організації «Пласт» цей символ добра і миру потрапив до Фонду державного майна України. 

«Я приємно вражений наскільки ця молодь зацікавлена у реформуванні та створенні нової Держави, а також обізнана в питаннях приватизації, як добре розуміє важливість цього процесу», – наголосив Заступник Голови Фонду Тарас Єлейко і додав, що пластуни – це свідома та відповідальна молодь, яка є основою громадянського суспільства. 

Зі свого боку, заступниця Голови Фонду Юлія Бєлова висловила впевненість в тому, що ця ініціатива стане чудовою різдвяною традицією у Фонді державного майна. 

«Завжди будемо раді бачити в гостях таку інтелігентну молодь з активною життєвою позицією», –  заявила Юлія Бєлова.