A A A K K K

Великий майновий комплекс «Укрмеханобр» очікує на свого орендаря!

1 березня 2021 року на платформі прозорої оренди кожному, хто бажає, випаде чудова нагода взяти участь в аукціоні та після перемоги – отримати в оренду єдиний цілісний майновий комплекс Державного науково-виробничого підприємства (ДНВП) «Укрмеханобр» у Кривому Розі. Це велике підприємство спеціалізується на відкритому видобутку руд чорних металів. 

Наразі договір на передачу в оренду є одним із найбільших в Україні і, за даними Фонду, посідає 27 місце в рейтингу ТОП-30 договорів оренди державного майна. Так, плата за оренду за даним договором складає близько 12 млн грн щорічно. 

Подача заявок на участь в ньому триває до 28 лютого 2021 року.

До ДНВП входить великий перелік об’єктів. Це необоротні активи – основні засоби, малоцінні необоротні матеріальні активи і нематеріальні активи, а саме:

- об’єкти нерухомого майна (будівлі, споруди) – 87 одиниць;

- машини, обладнання, транспортні засоби – 249 одиниць;

- малоцінні необоротні матеріальні активи – 84 одиниці;

- нематеріальні активи – 8 одиниць.

Інформація стосовно технічного стану, інформація про потужність електромережі і забезпечення комунікаціями: 

1. Залізничний цех – підстанція «Южносаксаганская» ПРАТ ЦГЗК, кабельна лінія 0,4 кВ, заявлена потужність – 80 кВт;

2. Залізнична станція Мудрьона – від Криворізьких електричних мереж, КТП №208, повітряна лінія 0,4 кВ, заявлена потужність – 140 кВт;

3. Відвантаження готової продукції –п/ст. «ш. Гигантглубокая» ПРАТ ЦГЗК, фідер №31, повітряна лінія 6 кВ, заявлена потужність – 140 кВт;

4. Дробильно-сортувальна фабрика (ДСФ) – п/ст. «Южносаксаганская» ПРАТ ЦГЗК, фідер №27, повітряна лінія 6 кВ; заявлена потужність – 200 кВт;

5. Хімлабораторія – п/ст. «Надшахтна будівля» ш. «Гигантглубокая» ПРАТ ЦГЗК, кабельно-повітряна лінія 0,4 кВ, заявлена потужність – 54 кВт; 

6. Автоколона – п/ст. «Коммунар» ПРАТ ЦГЗК, кабельна лінія 0,4 кВ, заявлена потужність – 130 кВт;

7. Будівлі та споживачі адміністративно-побутового комбінату та кар’єро управління – п/ст. «ш. Гигантглубокая» ПРАТ ЦГЗК, фідер №11, повітряна лінія 6 кВ; 140

Повітряні лінії виконані на дерев’яних опорах с залізобетонними підставами. Заземлення споживачів загальне. Зовнішнє освітлення територій виконано на стаціонарних та пересувних опорах лампами прямого включення напругою 220 В.

Електрообладнання знаходиться в робочому стані, під напругою. По території об’єкта проходять системи водопостачання всіх ділянок. 

Магістралі та обладнання водного господарства знаходяться в робочому стані, під тиском. 

Об’єкт оренди не підлягає приватизації.

Метою використання об’єкту є видобування залізної руди, раніше загубленої при розробці підземним способом, що включає буріння, проведення вибухових робіт, доставка аукціоніруди, подрібнення і переробка, перевезення та перевантаження залізної руди залізничним транспортом.

Також в майновий комплекс  «Укрмеханобр» входить 10 земельних ділянок загальним розміром 12,99 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємствами, які пов’язані з використанням надр, розміщення дизельної заправки, автомийки та маслосховища, хімлабораторії, проборозборної, дробільно-сортувальної фабрики, автоколони, залізничних колій, електропідстанції, на території:  Дніпропетровській  області, м. Кривий Ріг: Центрально-Міський район, Саксаганський район. 

Дізнатись ще більше деталей про актив, умови участі в аукціоні з передачі його в оренду, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням – http://bit.ly/2NmmeiE , а також оглянути об’єкт можна у презентації – http://bit.ly/3sgEatB .

Реєструйтесь на участь в аукціоні з передачі його в оренду та перемагайте в ньому.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.