A A A K K K

Приватизація спиртових активів: Луцьке МПД та зберігання спирту на онлайн-аукціоні

30 березня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Луцького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт».

Активи об’єкта приватизації зосереджені в двох локаціях міста Луцьк Волинської області: на вул. Ковельській, 67 та вул. Залізничній, 11.

Об'єкт складається з будівель та споруд загальною площею 11296,2 м², серед яких: адміністративний корпус, бардогосподарство, виробничі корпуси, спиртосховище, горілчаний та інші цехи, котельня, склади, гаражі тощо.

Загалом перелік окремого майна, що буде виставлено на онлайн-аукціон, складається з 1024 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна.

Загальна площа земельних ділянок – 2,3824 га.

Стартова ціна активу становить 20 693 327 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 29 березня 2021 року.

Приватизація Луцького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» проходить в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася в 2020 році.

Загалом на приватизацію держава виставить 41 МПД, що входять до держпідприємства «Укрспирт» та ще 37 заводів, що об'єднані в концерн «Укрспирт».

Детальніше про Луцьке МПД та зберігання спирту ДП «Укрспирт»: https://bit.ly/3e8hcky

Детальніше про демонополізацію спиртової галузі: https://bit.ly/3rMok9I