A A A K K K

Херсон: оголошено аукціон з оренди приміщень площею 1048,1 м² в навчальному закладі

26 березня 2021 року о 13:05 відбудеться аукціон з передачі в оренду приміщень на першому та другому поверхах навчального корпусу № 2, що знаходиться за адресою: м. Херсон, вул. Університетська, 27 та обліковується на балансі Херсонського державного університету.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 25 березня 2021 року.

Технічний стан приміщення задовільний, підведена електрифікація потужністю 36 кВт, наявне водопостачання, каналізація, а також опалення (як автономне, так і централізоване від зовнішніх мереж). Підключений телефон та інтернет. 

 

Об’єкт оренди складається з: приміщень першого поверху,  загальною площею 610,6 м² та приміщень другого поверху, загальною площею 437,5 м². 

Стартова ціна об'єкта складає 84 952,65 грн на місяць.

  

Термін оренди – 5 років. 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3taL0S3

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.