A A A K K K

Фонд держмайна оголосив онлайн-аукціон з продовження договору оренди цілісного майнового комплексу «Одесавинпром»

31 березня відбудеться аукціон з продовження договору оренди цілісного  майнового комплексу (ЦМК)  «Одесавинпром».

Зареєструватись на участь в онлайн торгах та дізнатися більше про об’єкти та умови їхньої оренди у вас є можливість за посиланням на аукціон – http://bit.ly/3qDxggF.

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 30 березня.

Стартова ціна оренди ЄМК на аукціоні становить 339 550,48 грн.

Строк договору оренди, який буде укладений з переможцем аукціону, складатиме 6 місяців.

Повідомлення щодо майбутньої приватизації активу.

ЦМК «Одесавинпром» входить до переліку об’єктів малої приватизації. Фонд державного майна прийняв рішення про продовження договору оренди активу на короткий строк, якого, втім, вистачить для підготовки майнового комплексу до приватизації.

Короткострокова оренда актива на 6 місяців дасть змогу підвищити інтерес до нього з боку потенційних покупців. Зацікавлений придбати підприємство бізнес зможе спочатку зайти на підприємство як орендар, ближче ознайомитись із ним і прийняти для себе більш виважене рішення про оптимальну купівельну ціну.

Фонд державного майна України нагадує, що згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, при продовженні договору оренди, чинний орендар матиме переважне право на продовження договору оренди.

Основна інформація про актив.

До складу ЦМК «Одесавинпром» входять будівлі, споруди, машини, обладнання, транспортні засоби у кількості 306 одиниць.

Договір оренди з чинним орендарем був укладений 25 грудня 1992 року, після цього неодноразово продовжувався.

Так само ви можете дізнатись більше про цей та інші договори оренди єдиних майнових комплексів, які мають бути продовжені на онлайн-аукціонах, за посиланням: Перелік договорів оренди ЦМК, щодо яких орендодавцем прийнято рішення про продовження терміну їх дії.