A A A K K K

Фонд держмайна продовжує системну роботу щодо залучення іноземних інвестицій через приватизацію

11 березня 2021 року у Фонді державного майна відбулася онлайн-конференція за участі заступників Голови Фонду Дениса Кудіна та Тараса Єлейка і керівника Офісу зв’язків з інвесторами Фелікса Титаренка, з виконуючим обов’язки Президента Азербайджанського фонду заохочення експорту та інвестицій (AZPROMO) Юсіфом Абдуллаєвим, а також представниками бізнесових і дипломатичних кіл Азербайджану на тему: «Інвестиційні можливості в Україні. Програма приватизації у 2021».

Учасники заходу, який відбувся за підтримки посольства Азербайджану в Україні, обговорили питання перспективних напрямів для інвестування в Україні, а також детально розглянули інвестиційне меню.

Під час зустрічі Денис Кудін презентував учасникам конференції ТОП-10 інвестиційних проектів, які на сьогодні є найперспективнішими українськими приватизаційними об’єктами, та цікаві для потенційних інвесторів. 

Також, під час конференції, присутні ставили запитання щодо приватизаційного процесу та конкретних об’єктів приватизації, на які отримали розгорнуті відповіді представників Фонду. 

Залучення іноземних партнерів до співпраці позитивно впливає на встановлення реальних ринкових цін об’єктів приватизації через підвищення конкуренції. 

«Ми розробили спеціальне інвестиційне меню, яке складається з об’єктів приватизації, а також надаємо повний супровід та підтримку інвесторам з боку Фонду» – зазначив замісник Голови Фонду державного майна України Тарас Єлейко.