A A A K K K

Приватизація херсонського заводу «Судмаш»: онлайн-аукціон відбудеться 30 квітня

30 квітня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації державного пакету акцій розміром 100% статутного капіталу ПАТ “Херсонський завод «Судмаш».

Підприємство розробляє та виготовляє суднові пристрої, кнехти, суднові водогазонепроникні двері, спеціалізовані гідравлічні вироби тощо.

Завод також займається розробкою конструкторської документації та виготовленням телескопічних підйомників для потреб комунальних підприємств і пожежно-рятувальних частин ДСНС України, капітальним ремонтом пожежних автопідйомників відомих світових виробників, модернізацією пожежних автодрабин. 

«Судмаш» має у своєму розпорядженні 11 об’єктів нерухомості загальною площею майже 33 тис м² та земельну ділянку площею 6,5201 га.

Значна частина приміщень заводу на сьогодні - не використовується. Підприємство має податкову заборгованість та борги перед контрагентами, Пенсійним фондом і працівниками.

Разом із тим, в ПАТ “Херсонський завод «Судмаш» збережені виробничі засоби – тому, за умови залучення інвестицій в модернізацію, товариство здатне швидко відновити виробничий потенціал.

Стартова ціна на актив складає 67 235 000 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 29 квітня. 

Детальніше про цей об'єкт приватизації: https://bit.ly/3uuOUpq