A A A K K K

Оголошено чотири аукціони з передачі в оренду нерухомості на балансі ДП МОУ «Харківський завод залізобетонних виробів»

Фонд державного майна анонсує проведення чотирьох онлайн-аукціонів з передачі в оренду об’єктів державної нерухомості, що перебувають на балансі ДП Міністерства оборони України «Харківський завод залізобетонних виробів».

Адреса, за якою розташовуються активи: м. Харків, вул. Велика Панасівська, 220

1. Аукціон з передачі в оренду частини одноповерхової будівлі арматурного цеху площею 310 м².

Аукціон відбудеться 3 червня. Прийом заявок на участь триває до 2 червня.

Стартова ціна місячної оренди, за якою об’єкт виставлений на аукціон, становить 561,27 грн. Строк, на який укладається договір, становить 5 років. 

Дізнатися більше про об’єкт, про умови його оренди, а також взяти участь в аукціоні, ви маєте можливість за посиланням - https://bit.ly/3vn0fc4.

2. Аукціон з передачі в оренду частини  полігону площею 200 м², який має тверде залізобетонне покриття.

Аукціон відбудеться 3 червня. Прийом заявок на участь триває до 2 червня.

Стартова ціна місячної оренди, за якою об’єкт виставлений на аукціон, становить 5,15 грн. Строк, на який укладається договір, становить 5 років. 

Дізнатися більше про об’єкт, про умови його оренди, а також взяти участь в аукціоні, ви маєте можливість за посиланням - https://bit.ly/3wvMFTR.

3. Аукціон з передачі в оренду частини арматурного цеху загальною площею 670 м².

Аукціон відбудеться 4 червня. Прийом заявок на участь триває до 3 червня.

Стартова ціна місячної оренди, за якою об’єкт виставлений на аукціон, становить 606,53  грн. Строк, на який укладається договір, становить 5 років. 

Дізнатися більше про об’єкт, про умови його оренди, а також взяти участь в аукціоні, ви маєте можливість за посиланням - https://bit.ly/2SurBOC.

4. Аукціон з передачі в оренду частини частини полігону залізобетонних виробів площею 985 м². 

Аукціон відбудеться 8 червня. Прийом заявок на участь триває до 7 червня.

Стартова ціна місячної оренди, за якою об’єкт виставлений на аукціон, становить 32  грн. Строк, на який укладається договір, становить 5 років. 

Дізнатися більше про об’єкт, про умови його оренди, а також взяти участь в аукціоні, ви маєте можливість за посиланням - https://bit.ly/3bWUutN.

Майбутні орендарі матимуть право використовувати ці об’єкти за будь-яким цільовим призначенням, а також передавати їх в суборенду. 

Для участі в аукціоні за право орендувати їх, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.