A A A K K K

Вінниця: майно експертно-технічного центру Держпраці на приватизаційному аукціоні

5 липня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства Вінницький експертно-технічний центр Держпраці».

Підприємство є уповноваженою експертною організацією на території Вінницької області з питань праці та забезпечує підтримку державного нагляду у сфері промислової безпеки та охорони праці.

Центр Держпраці проводить обстеження та технічний огляд стану безпеки виробництва, техніки, транспортних засобів, ліфтів, трубопроводів тощо. Проводить експертизу проектів, санітарно-гігієнічні дослідження факторів виробничого середовища та трудового процесу. 

До складу єдиного майнового комплексу підприємства зокрема входять п'ять автомобілів: Chevrolet Evanda, 2005 р.в., Chevrolet Lacetti, 2007 р.в., Renault Megane, 2008 р.в., Renault Koleos, 2011 р.в., Fiat Scudo, 2004 р.в.

Стартова ціна на ЄМК ДП Вінницький експертно-технічний центр Держпраці» складає 2 859 817 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 4 липня 2021 року.

Нагадаємо, загалом на прозору приватизацію буде виставлено 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці, що надають послуги у сфері охорони та гігієни праці, промислової безпеки, тощо.

Приватизація цих активів зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства. Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку.

Детальніше про Вінницький експертно-технічний центр Держпраці: https://bit.ly/3g1XYN1   

Детальніше про проєкт з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці: https://bit.ly/3pIMTnp