A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди великого приміщення їдальні в Ужгороді

16 червня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення їдальні, що перебуває на балансі Філії «Західна» Концерну «Військторгсервіс» за адресою: Закарпатська обл., місто Ужгород, площа Пушкіна 2.

(Набережна р. Уж,  Липова алея)

Стартова ціна об’єкту складає 592,79  грн, а термін оренди – 5 років. 

Площа об’єкта – 307,1 м². Будівля електрифікована (55 кВт), забезпечена вентиляцією, газифікацією та опаленням, також наявна каналізація та водопостачання. 

Актив може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням. 

Актив знаходиться неподалік від Набережної Незалежності – найкрасивішої алеї в Ужгороді. Уздовж неї тягнеться одна з найдовших в Європі липових алей довжиною 2,2 км – улюблене місце відпочинку містян та туристів. Тому оренда об’єкту стане чудовим рішенням для розвитку вашого бізнесу, завдяки вигідному розташуванню.  

 Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Деталі: https://bit.ly/3v8s3Qp .

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA