A A A K K K

Конструкторське бюро «ЕЛМІС»: пошук компетентного інвестора завершено завдяки приватизації

За результатами онлайн-аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Особливе конструкторське бюро «ЕЛМІС» до Держбюджету мають надійти 1,089 млн грн.

Підприємство знаходиться в Запоріжжі та відповідно до статуту займається ремонтом і технічним обслуговуванням машин, устаткування промислового призначення.

Протягом останніх років конструкторське бюро демонструвало невтішні фінансові результати, накопичувало борги перед працівниками та контрагентами.

Приватизація цього активу створює можливість для досягнення однієї з найважливіших цілей приватизації - перетворення непродуктивних активів у продуктивні.

Потенційний власник займається виробництвом посиленої фурнітури для воріт, реалізує свою продукцію в Україні і за кордоном та отримає нові можливості для розвитку бізнесу завдяки приватизації профільного активу.

Тепер він має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і здійснити розрахунок – після цього процес приватизації об’єкту вважатиметься офіційно завершеним.

З інформацією про найближчі приватизаційні аукціони можна ознайомитись, перейшовши за посиланням: https://bit.ly/3uPHaz2