A A A K K K

Ольга Батова: Прозора приватизація в Україні відкриває нові можливості для залучення прямих іноземних інвестицій

Про нові можливості залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України через прозору приватизацію заявила радниця Голови Фонду державного майна України Ольга Батова під час участі в онлайн-конференції «Приватизація в Україні: Можливості та поради для чеських інвесторів».

Під час заходу, в якому взяли представники бізнес-середовища Чеської Республіки, радниця Голови Фонду держмайна зазначила про унікальний шанс для інвесторів з усього світу інвестувати в активи, які будуть виставлені на приватизацію в Україні.

«Україна – остання країна в Європі, яка не завершила приватизацію, тож інвестори не матимуть можливості спрямувати фінансовий ресурс в активи з таким високим рівнем рентабельності в жодній іншій європейській країні», – заявила Ольга Батова.

За її словами, сприятливим для цього фактором є реальне поліпшення інвестиційного клімату завдяки інструментам прозорості, які впровадила команда Фонду державного майна у сфері приватизації. Це відкриває нові можливості для іноземних інвесторів розширити свій бізнес за допомогою придбання унікальних та привабливих активів в Україні.