A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди частини будинку площею 1 642 м² в Луцьку

27 серпня 2021 року відбудеться повторний онлайн-аукціон (із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків) з оренди частини будинку проектних організацій, який знаходиться на балансі Волинської філії державного підприємства Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю. М. Білоконя  за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Кременецька, 38. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає  107 073 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Наразі будівля потребує поточного ремонту, забезпечена вентиляцією та кондиціюванням, також наявна електрифікація (143 кВт), каналізація, водопостачання та опалення, є ліфт та лічильник на тепло. 

Актив знаходить в центрі Луцька, також поряд проходить траса H22, яка є національна автомобільна дорога державного значення та поєднує міста Устилуг — Луцьк — Рівне. Саме тому оренда цього об’єкта може стати чудовим рішенням для розвитку власної справи, оскільки має комфортні умови, зручне розташування та вигідну площу.

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні - користуйтеся інструкцією

Детальніше про актив: https://bit.ly/3weMiwk.  

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA