A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди будівлі ХІХ ст. в Івано-Франківську

3 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди адміністративної будівлі, що знаходиться на балансі ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» та розташована за адресою: місто Івано-Франківськ, вулиця Галицька 12.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 39 627,32 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Актив потребує поточного ремонту. Будівля оснащена електромережею потужністю в 5 кВт, забезпечена водопостачанням та каналізацією. 

Додаткові умови оренди: орендар зобов'язаний в місячний термін з дати набрання чинності договору оренду, укласти з органом охорони культурної спадщини охоронний договір на об’єкт оренди та виконувати вимоги законодавства про культурну спадщину. 

Івано-Франківськ – туристична перлина Прикарпаття, місто з галицьким шармом та європейськими традиціями, тому має великий туристичний потенціал. Цей регіон займає перші позиції за найбільшими обсягами надходжень від сплати туристичного збору, що надійшли до місцевих бюджетів і є серед лідерів внутрішнього туризму в Україні. Вдале географічне розташування наближає Івано-Франківськ не тільки до держав-членів ЄС, але й створює сприятливі умови для багатостороннього розвитку. 

 Об’єкт оренди розташований на вулиці Галицькій — одній з головних та найстаріших вулиць в Івано-Франківська, що веде від центру вглиб міста. Вулиця виникла у XVII ст., тому ледь не кожна будівля є пам’яткою архітектури, і актив, що здається в оренду - не виняток. Це мурований житловий будинок ХІХ ст., загальною площею 391,3 м², з комфортними умовами та вигідною площею. Саме тому ця пропозиція може стати вигідним варіантом для створення та розвитку власної справи.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Детальніше про актив: https://bit.ly/3m0nIhh

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA