A A A K K K

«Одесавинпром» на прозорому приватизаційному аукціоні

14 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації цілісного майнового комплексу ПАТ «Одесавинпром», який знаходиться за адресою: м. Одеса, Французький бульвар, 10.

«Одесавинпром» - найстаріше виноробне підприємство України, яке було започатковане ще у далекому 1857 році професором медицини Віктором Енно та французьким купцем Франсуа Нуво. Тоді вони почали виготовляти вино у катакомбах, що виходять до моря. 

В наш час підприємство «Одесавинпром» має потужний інвестиційний потенціал. Основна діяльність об’єкта приватизації - виробництво та розлив виноробної продукції, зокрема шампанського України, вин ігристих та слабоалкогольних газованих напоїв. 

Переможець прозорого аукціону отримає у власність нерухоме майно площею понад 22 тис. м², яке розташоване в Одесі на вулицях Французький бульвар, Наливна та Отамана Головатого. До складу цих активів входять виробничі корпуси, складські приміщення виготовленої продукції, підвали для обробки та зберігання вина - загалом 97 об’єктів нерухомості: 28 будівель і споруд та 69 амфор для обробки й зберігання вина.

Також до складу цілісного майнового комплексу «Одесавинпром» входять 209 одиниць рухомого майна, у тому числі машини, обладнання інструменти, прилади, інвентар та транспортні засоби. 

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 65 319 289 гривень, а прийом заявок триває до 13 вересня включно.

Вся інформація про об'єкт викладена в онлайн за посиланням: https://bit.ly/2VVTG3O