A A A K K K

Оголошено аукціони з оренди приміщень в Харкові

6 і 13 вересня 2021 року відбудуться два аукціони з оренди нежитлових приміщень в 12-поверховій будівлі виробничого корпусу Державного підприємства Український державний проектний інститут «УКРМІСЬКБУДПРОЕКТ».

Адреса, за якою розташовані активи: Харківська область, місто Харків, вулиця Космічна 21А.

Аукціон № 1:  Оренда нежитлових приміщень загальною площею 330,3 м² сьомого поверху 12-поверхової будівлі 

Аукціон відбудеться 6 вересня. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 32 427 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Стан об’єкту задовільний. Актив складається з 14-х кімнат та забезпечений електромережею потужністю в 30 кВт. Наявне водопостачання, каналізація та централізоване опалення від зовнішніх мереж, а також ліфт. Підведена пожежна сигналізація і телекомунікації: телефон, інтернет.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3D1QkwP

Аукціон № 2: Оренда нежитлових приміщень загальною площею 492,5 м² десятого поверху 12-поверхової будівлі 

Аукціон відбудеться 13 вересня. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 759,23 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Стан об’єкту задовільний. Актив складається з 4-х кімнат та оснащений електромережею потужністю в 15 кВт. Також наявне водопостачання, каналізація та централізоване опалення від зовнішніх мереж.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3mb0lBN

 

Харків - великий промисловий центр України та друге за кількістю населення місто України (понад 1 млн жителів). Також місто має значний економічний потенціал, а область є однією з найбільш індустріально розвинених регіонів країни.

Оренда цих активів стане комерційно-вигідним рішенням, завдяки вигідному економічному фону в регіоні, а також приємним бонусом є можливість використовувати об’єкти за будь-яким цільовим призначенням і передавати їх в суборенду. 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA