A A A K K K

Вигідна пропозиція оренди в Харкові: оголошено аукціон з оренди приміщення Спортивного комплексу

29 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового приміщення на першому поверсі триповерхової будівлі Спортивного комплексу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 104-е.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 18:00 28 вересня 2021 року.

Стартова ціна об’єкту складає 63,73 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. Загальна площа  – 87 м².

Приміщення перебуває в задовільному технічному стані та забезпечене електрифікацією понад 50кВт. Наявне водозабезпечення, каналізація та централізоване опалення від зовнішніх мереж. 

Цільовим призначенням об’єкту є розміщення закладу громадського харчування. 

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого  – державний заклад вищої освіти IV рівня акредитації, в якому навчаються близько 14 тис студентів.  На базі його спортивного комплексу регулярно на найвищому рівні проходять регіональні, всеукраїнські та міжнародні чемпіонати й змагання з різних видів спорту.  

Оренда цього об’єкта може стати чудовим рішенням для розвитку власної справи, зокрема тому що має комфортні умови, високий рівень відвідуваності та вигідну стартову ціну.

Ознайомитись із деталями можна тут.

Користуйтесь зручною покроковою інструкцією для участі в онлайн-аукціоні.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA