A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації адмінбудинку, гаража, сараю, сараю-прибудови, вбиральні, колодязю та огорожі у Сумській області

8 жовтня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації адмінбудинку площею 118,9 м²; гаража площею 47,3 м²; сараю; сараю-прибудови; вбиральні; колодязю та огорожі за адресою: Сумська обл.,
смт Недригайлів, вул. Шевченка, 57. 

Адмінбудинок та гараж – одноповерхові цегляні будівлі з дерев’яними перекриттями та шиферною покрівлею. Споруди побудовані у 80-х роках минулого століття. Гараж складається з одного гаражного боксу (на два машино-місця) з двома в'їздами через окремі ворота, приміщення обладнане оглядовою ямою. До адмінбудівлі підведені основні інженерні комунікації: електропостачання, газопостачання, автономне опалення. Гараж обладнаний системою електропостачання. Будівлі перебувають у функціонально-придатному стані. 

Сарай та сарай-прибудова – одноповерхові цегляні будівлі з  дерев'яними перекриттями та шиферною покрівлею. Будівлі є об'єктами підсобного призначення, перебувають у задовільному стані.

Вбиральня побудована у 1980 році та являє собою одноповерхову дощату споруду з вигрібною ямою. Вбиральня перебуває у задовільному стані. 

Колодязь призначений для обслуговування основних будівель майданчику та являє собою споруду із залізобетонних кілець, глибиною 9,6 м. Колодязь перебуває у функціонально-придатному стані.

До об’єкту приватизації також належать дві огорожі – споруди, які складаються з металевих воріт з хвірткою в дерев'яних стовпах загальною площею 8,4 м², а також з металевої та дерев'яної огорожі в дерев'яних стовпах загальною площею 98,1 м². Основні складові елементи споруд знаходяться в задовільному стані. 

Будівлі розташовані на окремому огородженому майданчику, територія розташування об'єктів забезпечується під'їзними шляхами із твердим асфальтобетонним покриттям для автотранспорту.

Загальна площа будівель та споруд становить – 272,7 м². 

Об’єкт приватизації знаходиться у селищі міського типу Недригайлів, Сумської області. Відстань до міста Суми становить – 72 км.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 266 850 грн. 

Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 7 жовтня включно.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/3CgenXH.