A A A K K K

Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди частини приміщення пам’ятки культури у Печерському район

6 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень адміністративно-побутового корпусу пам’ятки культурної спадщини національного значення «Національного музею історії України у Другій світовій війні. Меморіальний комплекс» за адресою: м.Київ, вул. Лаврська, 24.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 32 838,01 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа – 81,7 м².

Актив перебуває у задовільному технічному стані, забезпечений електропостачанням потужністю 16 кВт. Наявне водозабезпечення, водовідведення, вентиляція та опалення. Підключені пожежна і охоронна сигналізації.

Додаткові умови оренди: орендар зобов’язаний укласти з органом охорони культурної спадщини охоронний договір на об’єкт оренди та виконувати вимоги законодавства про культурну спадщину.

Меморіальний комплекс розташований на схилах правого берега Дніпра, де колись розташовувалися споруди старої Київської фортеці. Він займає площу понад 11 га і до нього входять один із найвідоміших та історично важливих  музеїв – музей з монументом «Батьківщина-мати», а також головна площа з Алеєю міст-героїв і скульптурною композицією «Форсування Дніпра» і багато інших експозицій. 

(музей з монументом «Батьківщина-мати»)

Комплекс вважається одним з найбільших музеїв в Україні, на території якого знаходяться близько 400 тис. історичних та військових експозицій. Щорічно експозиції музею відвідують понад 750 тисяч осіб із багатьох країн з усіх континентів.

Високий суспільний рейтинг музею, інтерес широких кіл і фахівців до його багатогранної діяльності як унікальної пам’ятки української культури лише підкреслюють значимість об’єкту. Саме тому оренда цього активу має чудові перспективи розвитку власної справи, оскільки має комфортні умови, вигідне розташування, а також історичну, культурну та наукову цінність.

Більше інформації про об’єкт тут

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.