A A A K K K

Вигідна цінова пропозиція в Запоріжжі: оголошено аукціон з оренди будівлі спортивної зали

22 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди будівлі спортивної зали Державної установи «Запорізький слідчий ізолятор» за адресою: Запорізька обл., місто Запоріжжя, вулиця Перша ливарна, 36.

Стартова ціна оренди об’єкту складає  331,21 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа –  435,2 м².

Актив потребує поточного ремонту. Будівля оснащена електромережею потужністю в 16 кВт, забезпечена водопостачанням, каналізацією та вентиляцією.

Детальніше тут.

Цей актив є вигідним варіантом для створення та розвитку власної справи, оскільки об’єкт має привабливу ціну та вигідну площу. Ще однією конкурентною перевагою є зручна локація: актив розташований в Олександрівському районі Запоріжжя, одного із найбільш популярних для відвідування районів міста. На його території працюють торговельні і розважальні центри, адміністративні та банківські установи. 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.