A A A K K K

На онлайн-аукціоні вартість ЄМК ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство» зросла в 7,3 разів

22 жовтня відбувся онлайн-аукціон з приватизації Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Геройське дослідно-промислове підприємство». 

На участь в аукціоні зареєструвалися – 9 учасників, які в ході прозорих та конкурентних торгів збільшили ціну від стартової – 6 130 331 грн до 45 000 000,00 грн.
Переможець аукціону тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації ЄМК ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство» вважатиметься завершеним. 

Після цього новий власник отримає: підприємство, основним видом діяльності якого є видобуток солі кухонної харчової осадочної, отриманої шляхом випарювання з морської води Чорного моря у відкрити осадових басейнах. «Геройське дослідно-промислове підприємство» розташоване на березі Дніпровського лиману, на відстані 70 км від районного центру – м. Гола Пристань. Загальна площа всіх  будівель та споруд становить 1541,28 кв. м.

Детальніше про приватизацію та те, де можна ознайомитися з переліком об’єктів та інформацією про них: https://privatization.gov.ua/ .