A A A K K K

Оренда в зоні відчуження: оголошено аукціон з оренди приміщень в Чорнобилі

19 листопада 2021 року відбудеться аукціон з оренди нежитлових приміщень в АПК-2 КВ «Вектор», що знаходиться на балансі державного спеціалізованого підприємства «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами».

Актив знаходиться за адресою: Київська обл., Іванківський район, місто Чорнобиль, вулиця Кірова 52. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 4 214,70 грн на місяць, а термін – 1 рік. 

Загальна площа – 82 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електромережею потужністю понад 50 кВт, водозабезпеченням та централізованим опаленням від зовнішніх мереж. Наявне підключення до інтернету. 

Актив знаходиться на найбільшій і головній вулиці Чорнобиля, центру зони відчуження. Місто має великий туристичний потенціал: потік туристів до зони вже кілька років помітно зростає. Тому оренда цього активу стане надійним фундаментом для створення і розвитку власного бізнесу в зоні відчуження. Також орендар матиме можливість використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням та передавати його в суборенду.

(м. Чорнобиль) 

Більше інформації про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3ExpnAW

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.