A A A K K K

Онлайн-аукціон з приватизації будівлі статистики відбувся з результатом 1,11 млн грн

30 листопада на приватизаційному онлайн-аукціоні вартість будівлі статистики в Запорізькій області зросла до 1,11 млн грн.

2 учасники аукціону в ході прозорих та конкурентних торгів збільшили ціну від стартової – 773 078 грн до 1 110 010 грн, що більше на 336 932 грн.

Переможець торгів тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації будівлі статистики вважатиметься завершеним. 

Після підписання всіх необхідних документів власник отримає: одноповерхову будівлю статистики, що має шість окремих входів, гараж, сарай, вбиральню та ворота. Загальна площа всіх будівель та споруд становить 384,3 кв. м. Безпосередньо будівля статистики забезпечена всіма необхідними комунікаціями, а саме: електропостачанням, теплопостачанням, каналізацією і водопостачанням, зокрема до гаражу підключена тільки електрика.

З детальною інформацією про об’єкти приватизації та датами проведення  торгів можна ознайомитися  перейшовши за посиланням: https://bit.ly/3uPHaz2