A A A K K K

Рівненська область: оголошено аукціон з оренди частини будівлі цеху площею 329,3 м²

14 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини будівлі консервного цеху, що знаходиться на балансі  ДП «Клесівське лісове господарство» за адресою: Рівненська область, смт Клесів, вул.Залізнична, 61.

Термін оренди за договором складає 5 років, а стартова ціна – 2 286,73 грн на місяць.

Загальна площа  – 329,3 м².

Актив потребує поточного ремонту та забезпечений електромережею в понад 50 кВт. 

Детальніше тут

Клесів – селище міського типу на Рівненщині та бурштиновий край України. Тут розташовані родовища гранітів та найбільше родовище бурштину в країні. Також селищем проходить залізнична лінія Сарни — Коростень, що має відгалуження до Клесівського кар'єру нерудних матеріалів.

Оренда цього об’єкту стане надійним фундаментом для створення і розвитку бізнесу, завдячуючи його зручному розташуванню, вигідній площі та можливості використовувати актив за будь-яким цільовим призначенням. 

(Гранітний кар’єр в смт Клесів)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA