A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди приміщень площею 3 960 м² на Подолі

20 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини нежитлових приміщень, що знаходяться на балансі ДП «Інститут підготовки кадрів промисловості» за адресою: м. Київ, вул. Лук'янівська, 65/67.

Стартова ціна складає 43 698,65 грн на місяць, а термін оренди – 17 років. 

Загальна площа  – 3 960 м².

До оренди пропонуються нежитлові приміщення, а саме: підвальні, цокольні, І секції - 1-5 поверху, ІІ секції - 1-3 поверху та надбудова. 

Актив потребує капітального ремонту. Об’єкт оснащений електромережею потужністю 25 кВт, водозабезпеченням, каналізацією, газифікацією, вентиляцією та опаленням. Підключені комунікації: телебачення та інтернет. Підведена охоронна сигналізація. Наявний ліфт.

 Поділ – один із найстаріших районів Києва, культурний центр міста. Це популярне місце серед киян і гостей столиці: щороку тут збираються тисячі мешканців і туристів з різних куточків світу. Тому дана пропозиція – нагода отримати приміщення зі значною площею у чудовій локації в оренду на тривалий термін. Також орендар матиме можливість передавати об’єкт в суборенду.

 

Більше інформації про об’єкт тут

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA