A A A K K K

Вигідна пропозиція оренди приміщень загальною площею 111 м² на Дніпропетровщині

14 грудня відбудеться аукціон з оренди  двох приміщень, що перебувають на балансі відокремленого структурного підрозділу "Новомосковський фаховий коледж ДДАЕУ". Місцерозташування актива:  місто Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 236.

Стартова орендна плата — 9,3 тис. гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 13 грудня.

Актив розташований неподалік річки Самара, центральна лікарня та магазин будівельних та продуктових товарів.

До складу актива входять приміщення площею 11,8 м² та частина гуртожитку №3 площею 100 м². Об’єкти перебуває у задовільному технічному стані, під’єднані всі необхідні комунікації, зокрема: електропостачання, водозабезпечення, каналізація та вентиляція.

Обмеження щодо цільового використання нерухомості відсутні, тому орендар може втілювати в життя будь-яку бізнес-ідею.

Площа об’єкта становить 111 м².

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3hajFyU .

Детальна інформація та обмеження щодо використання об’єкта оренди за посиланням — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20221114-24504.

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.