A A A K K K

Вінниччина: оголошено аукціон з оренди приміщення на третьому поверсі площею 75 м²

23 грудня відбудеться аукціон з оренди вбудованого приміщення на третьому поверсі адмінбудівлі. Місцерозташування актива:  Вінницька обл., м. Могилів-Подільський, вул. Вірменська,19.

Стартова орендна плата — 1,7 тис. гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 23 грудня.



 

Технічний стан об’єкта задовільний, наявні електропостачання, водопостачання, централізоване опалення, охоронна та пожежна сигналізації.

Приміщення може бути використане за будь-яким цільовим призначенням, окрім: пункту надання фінансових послуг, розміщення торговельних об'єктів з продажу книг, газет, журналів, поліграфічної продукції, послуги з продажу канцтоварів, надання послуг із ксерокопіювання, поліграфічних та фотопослуг, спортивні послуги.

Площа об’єкта становить 75 м².

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3WiZ8ac .

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.