A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди приміщення в адмінбудівлі у Вінницькій області

17 січня відбудеться аукціон з оренди приміщення на другому поверсі адмінбудівлі. Місцерозташування об’єкта: Вінницька область, Вінницький район, смт Літин, вул. Соборна (колишня Леніна), 32.

Стартова орендна плата — 29 гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 16 січня. 


До оренди пропонуємо частину приміщення № 3-21, № 3-22, на 2-му поверсі адміністративного будинку. Актив має перспективне місце розташування неподалік банки, заклади харчування парки, а головне — актив розташований на центральній дорозі смт Літин.

Частина приміщення перебуває у задовільному технічному стані, під’єднані електропостачання, автономне опалення. Інші комунікації — відсутні. 

Також, обмеження щодо використання об’єкта не встановлені. Отож орендар може використати об’єкт для втілення будь-якої бізнес-ідеї. 

Площа об’єкта становить 46 м².

Також, додатковою перевагою активу є відсутність цільових обмежень, тобто орендар може використовувати актив на свій розсуд.

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3HOIk72 .

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.