A A A K K K

Денис Шугалій розповів про нові цифрові продукти ФДМУ на івенті Gov Club

9 лютого заступник голови Фонду з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Шугалій взяв участь в якості спікера на заході Gov Club - Відкритий івент Gov Club: нова ера

Відкритий івент Gov Club об'єднує фахівців з державного управління та бізнесу,  які активно впроваджують зміни в Україні. На першому заході Gov Club 2023 року учасники обговорили задачі та виклики CDTO на державній службі під час воєнного стану в умовах цифровізації суспільства.

Денис Шугалій розповів учасникам заходу про те, які профіти отримує країна від реалізації державного майна й чому цей напрям впливає на економічне зростання та інвестиційну привабливість України.

"Впроваджуючи ІТ в процес управління державним майном, ми підвищуємо ефективність, прозорість та конкурентоспроможність процесу, що зрештою веде до сталого розвитку країни",- наголосив заступник Голови Фонду.

Також він окремо висвітлив питання алгоритмів продажу державного майна та розповів про цифрові інструменти над якими працює Фонд для зручності інвесторів під час проведення приватизаційних процедур.