A A A K K K

Цього тижня Фонд держмайна заробив 70 млн грн на приватизаційних аукціонах

З 19 по 23 червня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 70 млн грн. У 10 аукціонах взяли участь 61 учасник, а завдяки конкуренції вартість активів зросла у понад 35 разів від стартової ціни.

Цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — нерухомість для тваринництва на Львівщині, приміщення для аграрного бізнесу в Івано-Франківській та Кіровоградській областях, господарські приміщення та будинок ветмедицини на Рівненщині. 

З 26 по 30 червня Фонд держмайна планує провести 23 приватизаційні аукціони. Для інвесторів пропонуємо придбати майно «Ізмаїльського винзаводу», будівлю для конторських та адміністративних цілей на Полтавщині, адміністративно - виробничий корпус із майстернею у Київській області, а також адміністративне приміщення лабораторії на Рівненщині.

Зробіть свій внесок у Перемогу України взявши участь в аукціонах ФДМУ, адже всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил Оборони!

З новими пропозиціями Ви можете ознайомитися на сайті privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення цікавих об’єктів приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».