A A A K K K

7 млн грн інвестицій - підсумки тижня приватизаційних аукціонів ФДМУ

З 7 по 11 серпня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 7,1 млн грн. У 5 аукціонах взяли участь 24 учасники, а завдяки конкуренції ціна активів зросла у 89 разів від стартової ціни.

Цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — будівлі у Чернігівській, Дніпропетровській та Вінницькій області.

Аукціоном з найбільшою кількістю учасників та зростанням ціни лота став аукціон приватизації будівлі у Чернігівській області, за яку змагалися 11 учасників. Переможна ставка за лоти склала 5,9 млн грн. Таким чином, завдяки конкуренції вартість активу зросла у 278 разів з 21 тис. грн стартової (балансової) ціни.

З 14 по 18 серпня Фонд держмайна планує провести 11 приватизаційних аукціонів. Інвесторам пропонуємо придбати адмінбудівлю з гаражами та допоміжними спорудами у Миколаївській області, Білгород - Дністровський морський порт, ЄМК ДП “Нігинський кар’єр”,  100% статутного капіталу ТОВ «ІНВЕСТАГРО» та групу одноповерхових будівель з котельнею, свердловиною та трансформаторною на Волині.

Зробіть свій внесок у перемогу України, взявши участь в аукціонах ФДМУ, адже всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті privatization.gov.ua та в телеграм-каналі «Приватизація в Україні».