A A A K K K

Фонд держмайна та Державний центр зайнятості спільно формуватимуть кадровий резерв ТОП-менеджерів для державних компаній

Фонд держмайна уклав з Державним центром зайнятості Меморандум про співпрацю, яким передбачається координація зусиль у запровадженні системних підходів щодо пошуку та відбору найкращих кандидатів на управлінські позиції держпідприємств, а також створення кадрового резерву для Фонду та його структурних підрозділів.    

“Професійний та вмотивований менеджмент — головна складова успішної реалізації політики корпоративного управління в державному секторі. У нас є великий запит на висококваліфікованих кадрів на посади директорів та незалежних членів Наглядових Рад для низки державних підприємств і не тільки. Фонд також відчуває кадровий голод, тому наша взаємодія з Державним центром зайнятості в цьому питанні має стати вирішальною”, — говорить Перший заступник Голови ФДМУ Денис Шугалій.

Державний центр зайнятості володіє всім спектром інструментів для професійного відбору кандидатів — великою базою вакансій, технологіями для первинного аналізу резюме, спеціалістами для проведення співбесід з кандидатами тощо.  

"Ми готові бути фактичним рекрутером для Фонду держмайна України, щоб залучити максимально фахові кадри для роботи у ФДМУ та підприємствах, які знаходяться в сфері його управління", — зазначає Юлія Жовтяк, директорка Державного центру зайнятості.

Крім того, представники Центру зайнятості розглядають можливість створення пулу консультантів з підготовки та розміщення вакансій, а також документального оформлення обраних фахівців на роботу.