A A A K K K

За тиждень ФДМУ залучив понад 3 млн грн інвестицій від приватизації держмайна

З 21 по 25 серпня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 3,2 млн грн. У 7 аукціонах взяли участь 36 учасників, а завдяки конкуренції ціна активів зросла у 11 разів від стартової ціни.

Цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — група будівель у Львівській області та приміщення на Житомирщині.

Аукціоном з найбільшою кількістю учасників став продаж комплексу господарських будівель на Львівщині, за який змагалися 11 учасників. Переможна ставка за лоти склала 1 млн грн. Таким чином, завдяки конкуренції вартість активу зросла у 118 разів – з 8,9 тис. грн стартової (балансової) ціни.

З 28 серпня по 1 вересня Фонд держмайна планує провести 17 приватизаційних аукціонів. Наступного тижня пропонуємо придбати інвесторам Червонослобідський, Ганнопільський та Триліський спиртзаводи, а також будівлі у Житомирській та Рівненській областях.

Зробіть свій внесок у перемогу України, беріть участь в аукціонах ФДМУ, адже всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті privatization.gov.ua та в телеграм-каналі «Приватизація в Україні».