A A A K K K

Фонд державного майна України запустив новий сайт

ФДМУ запустив новий сайт, який доступний за адресою new.spfu.gov.ua. Зараз він працює у режимі дослідницько-тестової експлуатації.

Стара версія сайту залишиться за посиланням spfu.gov.ua.

Головна ціль нового сайту ФДМУ – полегшити пошук інформації про державні активи для потенційних інвесторів. Для цього на ньому розміщене портфоліо державних підприємств, якими управляє фонд та які можна приватизувати або орендувати. Це дозволить інвесторам краще оцінювати потенціал кожного активу та ухвалювати рішення щодо їхньої інвестиційної стратегії.

Новий сайт структурований за чотирма головними напрямками діяльності ФДМУ – приватизація, оренда, оцінка та управління майном. Розділи «приватизація»  та «оренда» – це інформація про державні об'єкти, які доступні для приватизації та оренди. «Оцінка» – відомості щодо оціночної діяльності. «Управління майном» – інформація про державні підприємства, які знаходяться в управлінні ФДМУ.

Відвідувачі сайту можуть ознайомитися з новими продуктами ФДМУ (Суверенний фонд, Земельний банк, Фонд інвестиційної нерухомості, Made in Ukraine). Докладна інформація про ці проєкти буде додаватись після їх старту.

Також на новому сайті розміщений відеоролик, який відображає трансформацію фонду в головного та незалежного управителя державної власності. Крім того, ФДМУ представив новий логотип, який символізує ціль фонду – забезпечувати добробут для країни. 

«Новий сайт ФДМУ – це ще один крок до прозорості. Цей інструмент дозволить громадськості та потенційним інвесторам отримувати актуальну інформацію про стан державних активів, їх приватизацію та оренду. Ми активно працюватимемо над вдосконаленням сайту для задоволення потреб користувачів», – підкреслив Перший заступник Голови ФДМУ Денис Шугалій.