A A A K K K

За тиждень ФДМУ залучив понад 126 млн грн інвестицій від приватизації держмайна

З 4  по 8 вересня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна на платформі Прозоро.Продажі сягнула 126,1 млн грн. У 5 аукціонах взяли участь 8 учасників, а завдяки конкуренції ціна активів зросла у 3,3 раза від стартової ціни.

Аукціоном з найбільшим зростанням переможної ціни став продаж Мурафського кар’єру на Вінниччині, за який змагалися 3 учасники. Переможна ставка склала 25 млн грн. Завдяки конкуренції вартість активу зросла у 5 разів – з 4,9 млн грн стартової (балансової) ціни. Також ФДМУ знайшов нового власника для Струтинського спиртзаводу, переможна ставка зросла втричі — з 31 млн до 100 млн гривень.

З 11 серпня по 15 вересня Фонд держмайна планує провести 6 приватизаційних аукціонів. Наступного тижня пропонуємо придбати інвесторам два гаражі на Хмельниччині, будівлю насіннєвої інспекції та адміністративну будівлю на Закарпатті, а також ветеринарну лікарню та єдиний майновий комплекс ДП Житомирторф в Житомирській області.

Зробіть свій внесок у перемогу України — беріть участь в аукціонах ФДМУ. Всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті privatization.gov.ua та в телеграм-каналі «Приватизація в Україні».