A A A K K K

За тиждень ФДМУ залучив понад 8 млн грн інвестицій від приватизації держмайна

З 11 по 15 вересня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна на платформі Прозоро.Продажі сягнула 8,3 млн грн. У 5 аукціонах взяв участь 51 учасник, а завдяки конкуренції вартість активів зросла у 265 разів від стартової ціни.

Аукціоном з найбільшим зростанням переможної ціни став продаж адміністративної будівлі на Закарпатті, за яку змагалися 27 учасників. Переможна ставка склала 7 млн грн. Завдяки конкуренції вартість активу зросла у 1026 разів – з 6,8 тис грн стартової (балансової) ціни. Також ФДМУ знайшов нового власника для будівлі насіннєвої інспекції на Закарпатті, переможна ставка зросла втричі — з 8 тис. до 1 млн гривень.

З 18 серпня по 22 вересня Фонд держмайна планує провести 9 приватизаційних аукціонів. Наступного тижня пропонуємо придбати інвесторам Ганнопільський спиртзавод на Хмельниччині, мисливський центр на Івано-Франківщині, офісні приміщення на Київщині та Вінничині а також ферму в Кіровоградській області.

Зробіть свій внесок у перемогу України — беріть участь в аукціонах ФДМУ. Всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті privatization.gov.ua та в телеграм-каналі «Приватизація в Україні».