A A A K K K

Дніпропетровське РВ проводить роботу щодо стягнення заборгованості з орендної плати

1. Рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 02.03.2017 задоволено позов Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській області до ФОП Тонояна Артуша Вагановича про стягнення заборгованості з орендної плати в сумі 26117,06 грн. та пені в сумі 171,72 грн. Стягнуто з ФОП Тонояна П.В. заборгованість з орендної плати в сумі 26117,06 грн. та пеню в сумі 171,72 грн.

2. Рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 02.03.2017 відмовлено в задоволенні позову ПАТ „Українська залізниця" в особі Регіональної філії „Придніпровська залізниця” ПАТ „Українська залізниця до ФОП Ментій Тетяни Миколаївни, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на боці відповідача Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській області про стягнення заборгованості з орендної плати за договором оренди нерухомого майна, що належить до державної власності.

3. Рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 06.03.2017 відмовлено в задоволенні позову ПАТ „Українська залізниця", в особі Регіональної філії „Придніпровська залізниця” ПАТ „Українська залізниця" до ФОП Філяка Василя Михайловича, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській області про стягнення заборгованості з орендної плати за договором оренди нерухомого майна, що належить до державної власності.