A A A K K K

ФДМУ запрошує вітчизняних та міжнародних інвесторів на Українську енергетичну конференцію

Фонд державного майна України запрошує зацікавлених інвесторів – як стратегічних, так і фінансових – на Українську енергетичну конференцію.

Вона відбудеться 30 червня у Києві, Готель ІнтерКонтиненталь Київ (вул. Велика Житомирська, 2А) з 9.00 до 17.00.

Телефон для довідок: +380 44 219 1919

Для участі у заході прохання зареєструватися на сайті http://noblesfortune.com/calendar/2016/energydt/registration/

У конференції візьмуть участь перші особи країни, керівники ключових органів управління, регулювання та фінансування, провідних експертних та консалтингових компаній.

Мета цієї конференції – інформувати потенційних інвесторів про зміни на енергетичному ринку країни та про можливість придбання призначених для приватизації енергетичних компаній. Міжнародні та вітчизняні інвестори, матимуть змогу детально ознайомитися з перебігом підготовки до приватизації шести обленерго, чотирьох ТЕЦ і Центренерго. Зацікавлені профільні інвестори дізнаються, як відбуватиметься продаж контрольних пакетів акцій підприємств через прозорі, відкриті і конкурентні аукціони.

Голова ФДМУ Ігор Білоус зазначив, що “інвестори вже виявили інтерес до можливості інвестувати в ці підприємства. Прозоро і професійно організований приватизаційний процес гарантує нам отримання найкращої для країни ціни і прихід стратегічного інвестора, що забезпечить покращення енергетичних послуг для кінцевого споживача”.

Він також пояснив, що  завдяки приватизації енергетичні компанії отримають потрібні їм інвестиції в модернізацію, необхідну для надання якісних послуг громадянам і промисловості України. “Це дуже важливо – надіслати чіткий сигнал міжнародній та українській бізнес-спільнотам, що наразі – вдалий час для інвестицій в енергетичну сферу України".

У додатку – програма конференції.