A A A K K K

Луганське РВ оголосило конкурс СОД

РВ ФДМУ по Луганській області оголосило конкурс з відбору СОД, які будуть залучені до проведення оцінки об’єкта оренди – нежитлового приміщення на першому поверсі триповерхової будівлі учбового корпусу, площею 15,8 кв. м, за адресою: Луганська обл., Старобільський р-н, с. Веселе, вул. Молодіжна, 8.

Мета оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта оренди для укладання договору оренди. Звіт про оцінку має бути складений державною мовою.

Учасникам конкурсу потрібно подати до РВ конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції і підтвердних документів.

Конкурс відбудеться 27 жовтня 2016 р. о 10.00 в РВ ФДМУ по Луганській області за адресою: 93404, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, бульвар Дружби народів, 32 А.

Конкурсну документацію подавати до сектору інформатики, організаційно-документального забезпечення та роботи зі ЗМІ РВ ФДМУ по Луганській області, не пізніше, ніж за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно), за адресою: 93404, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, 32 А. Телефон для довідок: (06452) 4-23-48.