A A A K K K

РВ по Донецькій області перерахувало до Держбюджету 54,34 млн грн

РВ ФДМУ по Донецькій області станом на 01.01.2017 року перерахувало до Держбюджету кошти від оренди державного майна у сумі  54,34 млн грн.

РВ протягом 2016 року уклало 150 договорів оренди нерухомого державного майна, що майже удвічі перевищує показник попереднього року. Загальна площа нерухомого державного майна переданого в оренду у 2016 році складає 116,4 тис. м, сума щомісячної орендної плати становить – 144, 8 тис. грн.

З бюджетними організаціями укладено 103 договори, з них 97 договорів оренди укладено з метою розміщення бюджетних установ при застосуванні орендної ставки за використання нерухомого майна в розмірі 1 гривня на рік.  Враховуючи особливості регіону, особлива увага була приділена передачі в оренду державного майна для розміщення військовослужбовців та територіальних підрозділів правоохоронних органів.

         Також протягом року РВ постійно проводилася робота щодо своєчасного надання балансоутримувачами до відповідних органів управління державного майна інформації стосовно вільних об’єктів, які можуть розглядатися як потенційні об’єкти оренди. Протягом року регіональним відділенням було укладено 25 договорів оренди майна зі складу потенційних об’єктів оренди оприлюднених на веб - сайті ФДМУ.