A A A K K K

Результати діяльності РВ ФДМ в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі у сфері орендних відносин у 2016 році

РВ протягом 2016 року уклало 111 договорів оренди державного майна з них: 71 договір оренди з бюджетними організаціями, орендна плата за якими, відповідно до чинного законодавства, складає 1,0 грн на рік та 60 договорів оренди з іншими суб’єктами господарювання.

Так, незважаючи на збільшення до 7 млн грн (майже у два рази порівняно з минулим роком) планових показників з надходження коштів від оренди державного майна, РВ виконало річне завдання на 101,3%. До держбюджету надійшло 7,094 млн грн.

На початок 2017 року на орендованих площах успішно здійснюють свою господарську діяльність 102 фізичні особи – підприємці, що безумовно сприяє розвитку малого та середнього бізнесу у Херсонській області.

З метою ефективного використання державного майна, реалізації державних програм у сфері орендних відносин, сприянню розвитку підприємницької діяльності та економіки області, РВ запрошує до співпраці суб’єктів господарювання. З потенційними об’єктами оренди усі охочі можуть ознайомитись на офіційній сторінці РВ.